DEN HURTIGE!

For et par uger siden fik i morgenmaden, så nu får i det klassiske landevejs / grab-and-go måltid fra restepladsen 👀

Sundhed og vægttab er ikke det samme, så vi skal holde op med at forvente vægttab blot fordi vi spiser “sunde” fødevare af høj kvalitet og vi skal ligeledes holde op med at forvente, at hele processen er ødelagt blot fordi vi spiser ÈT måltid “junkfood”.

Vi skal væk fra den sort/hvide tankegang. Den er ikke berettiget og det fungere heller ikke sådan i praksis.

Vil sund mad hjælpe på vægttab? Altså 100%! Det er der slet ikke nogen tvivl om. Langt hen af vejen skal vores daglige vaner bygges op om hjemmelavet måltider, gerne en masse frugt & grønt, gerne noget protein, hovedsagligt ikke-forarbejdet fødevare, passende portioner og relativ faste rammer/systemer 📈

Men det er ikke alle der kan holde ud at leve på den måde hver eneste dag og jeg forstår det! Det er fint at have nogle sjove fødevare med igennem ugen for at spice tingene lidt op! Mængder og frekvens kommer til at afgøre om du kan arbejde med vægttabet sideløbende.

Du kan prøve at have lidt perspektiv på din dag/uge og zoome lidt ud. Spiser du et relativ kalorietungt måltid, så har du ikke f**ket op, men det giver fint mening at det efterfølgende måltid er en smule lettere. Har du en weekend med arrangementer både fredag og lørdag, så har du ikke f**ket op, men det giver mening at resten af ugens måltider er mere simple.

SKAL det være sådan? Absolut ikke. Nu kaster jeg bare små værktøjer ud. Blot forvent flere uger med stilstand, hvis du ikke tager højde for ugens regnskab.

Jeg håber at disse grafikker kan gå ind og udfordre dit syn på mad, så du kan udvikle dig og have nemmere ved at få long-term succes 🙏🏼

Kommentarer

Skriv kommentar